Efter ett uppehåll säsongen 2022 är vi äntligen tillbaka! Varmt välkomna att besöka vårt populära lekland på Tofta!

VÄLKOMMEN TILL HOPPIS TOFTA GOTLAND

Det populära leklandet kallat Hoppis har funnits på Tofta Camping sedan 2019. Populäriteten ökar för varje år och vi får ständigt fina omdömen och kommentarer.

Vi finns på gotland från midsommarhelgen till slutet av vecka 32 varje år.

Vi har öppet alla dagar 11.00 - 19.00 om det inte blåser eller regnar för mycket. Följ oss på instagram och facebook för att få daglig info om avvikande öppettider och annan viktig info. Se och klicka på länkarna längst ner på sidan.


Vi har ett 40-tal sittplatser under tak om så önskas men ni är välkomna att ta med egen stol eller filt att sitta på medans era barn leker hos oss. Bedömer ni att era barn kan vistas här själva får ni gärna lämna dem med oss och roa er med annat under tiden. Varmt välkomna!


Vi älskar att förbättra verksamheten så vi vill mer än gärna ha er feedback om det är något ni vill se en förändring i eller något ni finner extra bra.


Mats Isberg

VD & Driftansvarig

08-99 90 99

PRISLISTA


Inträde 1 dag - 125kr

Klippkort 3 dagar - 325kr

Klippkort 7 dagar - 650kr

Klippkort 21 dagar - 1500kr


Ett klippkort är opersonligt och kan alltså nyttjas av ett barn i angivet antal dagar eller av flera olika barn på en och samma dag.

Exempel: Har ni 3 barn kan ni alltså lösa ett klippkort och nyttja det samma dag och erhålla ett reducerat pris den dagen.

Barn som är 3 år eller yngre som kan nyttja borgarna kostar halva priset.

Kan eller vill de inte delta följer de med in gratis. Vi gör en bedömning i från fall till ihop med er föräldrar.


OBS! Alla vuxna går in gratis ihop med sina barn.


Efter ca kl 17.00-18.00, dvs ungefär 1-2 timmar innan stängning, reducerar vi inträdet med 50% i mån av plats i leklandet.

INFORMATION

SÅ FUNKAR DET

Ingen förbokning krävs. Vill ni komma med en skola, ett lag eller större sällskap får ni gärna kontakta oss innan.
Vi tar bara betalt för barnen, inte för anhöriga. Barn under 2 år betalar halva priset så tillvida de vill/kan leka. Välkomna!

REGLER

Vi har ett fåtal regler hos oss. Inga skor i borgarna. Man leker på eget ansvar. Det är ni föräldrar som får sätta gränserna för ert eget barn. Ingen mat eller andra vassa oläpliga föemål i borgarna. Visa hänsyn, i synnerhet, till de mindre barnen.

Ingen egen medhavd mat eller dryck.

AKTIVITETER

Vi har dagliga aktiviteter såsom två hinderbanetävlingar på tid. Snabbaste tiden erhåller ett pris i vår kiosk. Dessa hålls kl 13.00 och 17.00 dagligen. Avvikelser kan förekomma.

I mån av tid drar vi ofta ihop ett gäng som leker kull, burken eller flagglekan inne på området.

SÄKERHET

 

I grund och botten är säkerheten allra viktigast för oss på Hoppis. Vi ser till att ha gott om personal på området som gärna interagerar med barnen och ser till att allt går schysst till. 

Vi har hängnat in hela området så att det enbart finns en in och utgång. Området är dessutom videoövervakat. Skulle ett barn springa iväg så vet vart de tagit vägen omgående.